Bookings/Afspraken

 

 

 Thank you for your interest in making

an appointment with me. 

Read the FAQ page for more information before making an appointment. You can make an appointment by filling in the form down below. Make sure you read and fill it in as good and carefully as you can. Do I need to email you back with more questions then there's a chance someone else will get the appointment before you do. Once I receive the form, I will email you back as soon as I can with more information. I normally answer back within a couple days but please be patient. You can always message me on social media for any questions.

My work hours are each Monday, Tuesday, Thursday and

Friday from 12.00 till 18.00. 
When my private studio in Stramproy will open, I will be working there every Monday and Thursday and in Sittard every Tuesday and Friday. It is still unsure when exactly I’ll be able to open up my studio.

 

 

 

Dankjewel voor uw interesse in het maken van een afspraak bij mij. Lees de FAQ pagina voor meer informatie voordat u een afspraak maakt. U kunt een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen. Zorg ervoor dat u dit zo zorgvuldig mogelijk doet. Moet ik u namelijk terug mailen met andere vragen dan is er kans dat iemand anders u voor is.

Zodra u het formulier verstuurd heeft zal ik u zo snel mogelijk terug mailen met meer informatie maar ik vraag om uw geduld hiervoor. Heeft u vragen dan kunt u mij altijd via social media benaderen!

Mijn werkuren zijn iedere maandag, dinsdag, donderdag en

vrijdag van 12.00 tot 18.00.

Zodra mijn privé studio in Stramproy open gaat zal ik hier iedere maandag en donderdag werken en in Sittard iedere dinsdag en vrijdag. Wanneer precies mijn studio open gaat is alleen nog niet duidelijk.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Note: The with * marked fields are required.