Bookings/Afspraken

 

 

 Thank you for your interest in making

an appointment with me. 

Read the FAQ page for more information before making an appointment. You can make an appointment by filling in the form down below. Make sure you read and fill it in as good and carefully as you can. Do I need to email you back with more questions then there's a chance someone else will get the appointment before you do. Once I receive the form, I will email you back as soon as I can with more information. I normally answer back within a couple days. If you don't have a response within 3 days, then please send the form again. 

My work hours are each Monday and Tuesday from 12.00 till 18.00, Thursday from 13.00 till 20.00 and

Friday from 12.00 till 18.00. 

New update: Every second and last friday of the month I will do small tattoos without appointment! Feel free to contact me about specific dates and times and/or to ask if your idea is doable on walk-in!

 

 

 

Dankuwel voor uw interesse in het maken van een afspraak bij mij. Lees de FAQ pagina voor meer informatie voordat u een afspraak maakt. U kunt een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen. Zorg ervoor dat u dit zo zorgvuldig mogelijk doet. Moet ik u namelijk terug mailen met andere vragen dan is er kans dat iemand anders u voor is.

Zodra u het formulier verstuurd heeft zal ik u zo snel mogelijk terug mailen met meer informatie. Ik reageer altijd binnen een paar dagen, heeft u na 3 dagen nog geen antwoord van

mij dan stuur het formulier even opnieuw. 

Mijn werkuren zijn iedere maandag en dinsdag van

12.00 tot 18.00, donderdag van 13.00 tot 20.00 en

vrijdag van 12.00 tot 18.00.

Nieuwe update: Iedere 2e en laatste vrijdag van de maand werk ik zonder afspraak, alleen voor kleine tattoos! Neem gerust contact met mij op voor specifieke data en tijden en/of vragen of uw idee mogelijk is!

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Note: The with * marked fields are required.